Despre River Media


Soft Photo Video Production

Iubim fotografia, iubim filmarea, dar mai ales calitatea si satisfactia clientilor !
River Media, cu o experienta de peste 20 ani in domeniul productiei foto si video, ofera servicii foto-video pentru evenimente private si corporate. River Media are o echipa formata din profesionisti cu experienta in domeniul foto-video, in special productie de evenimente (ce presupune deplasare in teren la locatiile beneficiarilor). Printre clientii nostrii se numara: agentii de publicitate, firme, fundatii si asociatii, dezvoltatori imobiliari, agentii imobiliare, biserici, hoteluri si pensiuni, persoane fizice, etc. Am colaborat intre anii 2001-2005 cu fundatia "Crossmedia" - CBN Romania (documentare pentru Pro TV International si Acasa TV). Reprezentantul echipei a absolvit 2 mastere universitare in domeniul media (cu o durata totala de 3 ani si jumatate) + un curs TV de 5 luni organizat de reteaua de televiziune CBN din SUA impreuna cu Cristi Tepes, realizator la Televiziunea Romana - TVR. Ceilalti membrii ai echipei au si ei pregatire de specialitate si lucreaza in domeniul foto-video – imagine de film si TV. Detinem un studio foto-video (in care se poate filma cu “chroma key”) si o camera izolata fonic pentru inregistrarea audio “voice-over” pentru spoturi audio si coloana sonora la spoturile video.

Aparatura foto-video pe care o detinem, este moderna si de ultima generatie (CAMERE VIDEO PROFESIONALE SONY si CAMERE FOTO CANON 5D + alte echipamente profesionale pentru imagine si sunet, inclusiv statii grafice, ghimbal pentru stabilizarea imaginii, macara video, lumini de studio si pentru locatii, microfoane si recorder audio, etc.). Scopurile noastre sunt: sa realizam servicii foto-video de calitate si sa producem satisfactie in randul beneficiarilor. Facem mereu eforturi pentru a atinge aceste scopuri, deaceea ne perfectionam continuu, folosim echipamente profesionale si performante, produse de CANON, SONY, MANFROTTO, DJI, SENNHEISER, ZOOM, etc. si punem „la bataie” toata experienta acumulata. Valorile noastre centrale sunt: calitate si profesionalism, seriozitate maxima, respect si atentie orientate spre satisfactia beneficiarului, buna comunicare pentru intelegerea nevoilor beneficiarului. Avem mereu in minte gandul crearii unei relatii bune si de prietenie cu beneficiarii nostri, pentru ca stim ca oamenii trebuie sa aiba in primul rand incredere in cei carora le incredinteaza valoroasele lor amintiri.

Ca echipa, noi suntem foarte deschisi, comunicativi si creativi. Ne place sa ne sfatuim cu voi cu privire la cele mai bune variante, oferim consiliere in zona foto-video pentru a realiza imagini foto video de calitate (pozitionare in cadre, alegerea locatiei pentru sedinta foto, regie, etc.). Asteptam idei si propuneri si din partea voastra, preferam comunicarea directa si sincera pentru reusita evenimentului vostru (preferam sa ni se zica clar ce se astepta de la noi). Asadar, pentru noi conteaza: SERIOZITATEA, INCREDEREA, CALITATEA, SATISFACTIA ! Pentru aceasta am creat: River Media.

De ce noi? Cu ce ne diferentiem pe piata de profil?
 • urmarim in primul rand satisfactia si multumirea beneficiarilor nostrii
 • calitate profesionala si atentie sporita la detalii, urmarind sa obtinem imagini profesionale si artistice
 • filmare 4K la toate pachetele noastre (la cerere, oferim si filmare FULLHD ca bonus)
 • seriozitate, implicare activa, empatie, atitudine calda si prieteneasca din partea echipei foto video pentru o experienta frumoasa si memorabila
 • dispunem de cele mai noi si moderne echipamente in domeniul foto video
 • formare profesionala de specialitate a membrilor echipei (studii universitare de imagine film si TV, cursuri de specializare recunoscute national si international)
 • portofoliu foto video variat si actualizat
 • cel mai bun raport calitate / pret de pe piata de profil
 • valori si priincipii crestine bazate pe "regula de aur" a Imparatiei lui Dumnezeu: "Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le si voi la fel" (Evanghelia dupa Matei 7:12)
 • RIVER MEDIA este marca inregistrata la OSIM cu nr.180043

  Vezi detalii aici

  RIVER MEDIA deține certificatul SR EN ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015)

  Vezi detalii aici

  Contacteaza-ne acum pentru a afla mai multe detalii despre ofertele noastre.